Consultancy

Voor echte Digitale Pioneers

Jouw Consultant, Jouw Solution Architect, Jouw Project Manager

LeadFlair Consultancy is meer dan alleen maar een consultant: Wij leveren de oplossing!

Concept

Je hebt een idee, een doel, een visie. Waar moet je beginnen? Hoe bereik je het doel? Wat is er nodig om het concept tot leven te brengen? Wij helpen je om jouw doelen op Digital gebied te bereiken en geven je de kickstart die je nodig hebt.

Development

Het is volkomen begrijpelijk dat jouw organisatie of jij als ondernemer (nog) geen richting weet te geven aan jouw ICT/IT oplossing. Wij helpen je op weg zodat de ontwikkeling van het product of concept in goede banen geleid wordt.

Oplevering

Na de oplevering van het project wil je verder, maar hoe? LeadFlair helpt je op weg met proces begeleiding, digitale reorganisatie en work-flow management.

Van Klein tot Groot

Geen enkel project is te groot of te klein voor ons. Of het nu gaat om een kleine website of een compleet CRM zoals vTiger – door middel van Creative Solutions zijn wij elk project de baas.

Een simpele website of een complex project, LeadFlair Consultancy denkt outside-the-box!

Meer dan Consultancy

Project Management

Of het nu gaat om een totale nieuwe integratie waarin je een proces wilt verbeteren, of dat je een Project Manager zoekt die het volledige project op zich neemt, wij hebben de juiste persoon voor jouw organisatie!

Solution Architect

Out-of-the-box denken, het doel behalen – een Solution Architect denkt in oplossingen. Niets is te gek en alles kan. Van nul naar een tool die developers onmogelijk achtten. Onze Consultants zijn digitale pioneers.

Detachering

Wij kunnen tevens helpen met het vinden van het juiste ICT personeel. Voor een vast dienstverband of voor een tijdelijke opdracht –  jij vraagt, wij regelen de rest. Van de juiste persoon zoeken tot de detachering.

Een Consultant voor een vast aantal uren?

Wil je een ICT of IT Consultant voor een vast aantal uren bij jou op kantoor dan is dat geen probleem. Onze Consultants zijn flexibel en zijn beschikbaar vanaf 3 tot 40 uur per week.

CRM Consultant

Niets is zo belangrijk als een juist functionerend CRM systeem. Onze CRM Consultants zijn zeer ervaren met vTiger. Je bedrijfsproces verbeteren is meer omzet en winst genereren.

Integratie & Koppeling

Een bestaand systeem koppelen met een nieuw of een ander bestaand systeem? LeadFlair Consultants vinden altijd een weg.

Memberships

Reach Us

Meer weten of even een koffie doen binnenkort?

Leave A Message, bel ons of stuur een mail!

+31 85 301 22 49

contact@leadflair.com

Leave A Message